Web
Analytics

Imprimare digitală pentru pardoseli

Imprimare digitală pentru pardoseli

Dacă nu ai găsit încă pardoseala pe care o căutai, o putem face să fie exact așa cum o dorești! Customizarea unei pardoseli, cu ajutorul nostru , poate satisface și cele mai exigente gusturi.

Câind dorești să iți pui amprenta și să dai o nota personală spațiului din jurul tău , imprimarea digitală este cea mai ușoară soluție. Tehnicile noastre digitale de tipărire, Flotex, Vinyl Eternal și tehnica rafinată de tăiere Aquajet pentru podele Marmoleum fac ca pardoseaua ta să devină unică și durabilă și să arate așa cum mereu ai visat .

Cu ajutorul tehnicii noastre Aquajet oferim detaliu și precizie orcărei plăci de podea și ducem personalizarea la bun sfârșit prin orice mijloc : de la gravarea cu laser a plăcilor Marmoleum până la desenele interesante create de designerii internaționali , pardoseaua ta va deveni originală.

MV Grup CONSTRUCT îți poate aduce astfel nota de personalitate de care ai nevoie și pe care nu ai găsit-o până acum în cautarea pardoselii perfecte. Calitatea , creativitatea și rezistența te vor determina să vrei mai mult !

Share acestei postari

Despre Autor

Comentarii

Nici un comentariu

Lasa un raspuns